Възвание към българския народ – Георги Георгиев Готи кандидат за президент на партия БНО

Гласувайте за статията

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Платена форма

Настана времето за реални, народни обединени действия за съпротива. Видимо е, че се върви към установяване на глобален противочовешки ред. Над главите на всички ни е надвиснала най-жестоката война, която това човечество познава – НЕВИДИМАТА ВОЙНА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА НАШАТА ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.  Невидима е, защото подло се води с най-трудно вижданото оръжие – дирижираните от анти-българи масмедии, които ни лъжат ежедневно, като насаждат страх за здравето, както и от оглавяваните от чужди марионетки български институции.

За всички вече е ясно, че правата на труд, на доходи, на образование, на храна, на истинско здраве биват отнемани под прикритието „грижа за здравето“ и „бъди отговорен, ваксинирай се“. Готвят ни концлагер и изтребление, защото срещу цялото човечество е започнала Третата Световна Война. НАШЕТО ОТЕЧЕСТВО Е В СМЪРТНА ОПАСНОСТ! Ето защо, призоваваме цялата българска нация да излезе за собственото си спасение, свобода и живот.

НАРОДЕ! БЪЛГАРИЯ не е васал на Световната здравна организация. Институциите се оглавяват от родоотстъпници, продали се на чужди интереси и съучастващи в престъплението геноцид над българския народ.

Съгласно Конституцията, Чл. 59. (1): Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Призоваваме служителите на МВР да изпълнят клетвата си да защитават Конституцията  и законността, като се присъединят към народните действия, насочени към възстановяване на държавността и конституционния правов ред. Времето днес е разделно – за или против Родината!!!

Бъдете смели!  Отхвърлете мерките! Отворете училищата, университетите, театрите, концертните зали, танцовите и творческите клубове и школи, фитнесите, магазините, заведенията,… влезте свободно в тях БЕЗ маски, БЕЗ дискриминационни зелени сертификати; унищожете отровните инжекции и ПСР тестове, пълни с графенов оксид и други вредни вещества, убиващи телата и душите на хората! Отворете душите си и си спомнете, че сте живи СЕГА! Прегърнете децата си и ги целунете; вижте усмивките им и те да видят вашите! ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА! Присъедини се към воините на светлината! Нека освободим БЪЛГАРИЯ! Нека Бог бъде с нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар