Георги Георгиев и активисти от партия БНО влязоха в МОЛ без маски и зелени сертификати, скандирайки „свобода“!

Гласувайте за статията

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Платена форма

От партия БНО нахлуха в мол София без маски и зелени сертификати, преодолявайки охраната на входа. Активистите скандираха „свобода“, а към тях се присъединиха служители и собственици на магазини, които им ръкопляскаха.

Според работещите вътре мерките унищожават бизнеси. Активистите със знамена и подвижна озвучителна уредба с микрофон призоваха всички в мола да си свалят маските.

Според тях маските не помагат, а ваксините са отровни за организма на човека.

„Самите фармацевтични компании наричат продукта си вещество. Ние сме опитни мишки.

Ако наистина подписвахме информирано съгласие, то тази декларация трябваше да е поне сто страници, където да е описан състава на веществото.

Такъв геноцид дори Хитлер не си е позволил, когато се опитва да вкара сертификати с които притежателя им може да работи, а останалите не. Ние в момента сме в диктат, който противоречи на Конституцията“, бяха категорични от БНО.

Активистите показаха и отговора от Министерство на здравеопазването, където е записано че не знаят в коя лаборатория по света и дали е изолиран вируса, което показва лъжата, в която ни вкарват фармацевтичните компании. „Ако е нужно ще стигнем и до крайности да не позволим на тези, които погазват Конституцията да ни заставят да се ваксинираме със зелени сертификати“. От БНО обявиха, че това е първата акция и ще продължат с нахлуване в моловете из страната.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар