Софи Маринова: Ще умра, без да…

Гласувайте за статията

Тя вече е изгубила всякаква надежда

Ромската перла Софи Маринова направи признание, с което разтърси всички.

За никого не е тайна, че наскоро тя се раздели за пореден път с Гринго.

До това развитие на ситуацията се стигна след множество трудни моменти през последните месеци.
Въпреки че Софи Маринова си подари свобода и спокойствие, очевидно все още не е успяла да превъзмогне някои от страховете си.

Софи Маринова

Тя вече е изгубила всякаква надежда

„По-добре да съм сама, отколкото зле придружена, казват хората“, подчерта изпълнителката на „Злато мое“ в ефира на bTV през уикенда.
И добави: „Много съм щастлива, защото аз винаги съм се занимавала с това, което обичам – музиката, феновете, ако щеш текстописците, аранжорите, музикантите… Аз съм заобиколена с тях. Това ме прави щастлива.

Просто ще си умра на сцената сигурно. Няма да мога да имам семейство. Деца, мъж – май няма да мога да имам. Не мога да се завъртам вкъщи. Мъжът си иска внимание, а аз нямам това време. Аз все пея, все съм по пътища. Като не ме разбират някои хора, хайде навън“, заключава тя.

Припомняме, че Софи Маринова сключи брак с Гринго през март, 2019 г. Днес обаче и двамата отново гледат в различни посоки. Мълвата за раздялата им се понесе още в началото на лятото, след като Софи се появи за втори път със счупена ръка.

Още първият път, когато се появи със счупена ръка, Софи Маринова разкри, че Гринго я бие.
Тя посочи, че този път става въпрос за недоразумение – Гринго бързал, питал я нещо, но тя не го отразила. В един момент той тръгнал към нея. Тя пък се стреснала, подхлъзнала се и си ударила ръката в мивката, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар