Много лоши новини за Кристиан Костов

Всеки ден от живота му е битка
0

Всеки ден от живота му е битка

Новините за 21-годишният изпълнител Кристиан Костов не са никак добри.

Тези дни той проговори открито за проблема.

Оказва се, че изпълнителят, който към днешна дата живее и работи в Москва, преминава през дълъг мрачен период. През последния месец той се бори с изключително тежки паник атаки.

Кристиан Костов
Всеки ден от живота му е битка

„Жив съм!“, така кратко и ясно Кристиан Костов успокои феновете си след дългото му отсъствие от социалните мрежи.
„Днес за първи път мога да се похваля с ден без паник атаки и тревожност“, споделя той преди броени дни.

Кристиан Костов разказва пред последователите си (само в Инстаграм те наброяват 323 хил.), че през последните седмици от живота му, всеки ден е битка.
„Проблемът е, че не можеш да избягаш от себе си, трябва да говориш за проблемите си и да намериш на първо място мир със себе си“, споделя той за ужаса, през който преминава.

Това далеч не е първият път, в който изпълнителят, представил България на „Евровизия“ през 2017 г., изпада в депресивно състояние.
Несъмнено върху психическото му състояние се е отразил фактът, че Кристиан пое огромната тежест на славата още в ранна детска възраст.

Той открито говори за състоянията, през които преминава.
„Изпаднах в дупка, чувствах се, сякаш нищо нямаше значение. Чувствах, че трябва да се откажа от това да правя музика дори в един момент. Това беше най-лошият период за мен, през 2018 г., мисля“, разкрива той.

21-годишният руснак с български корени разкрива още, че към момента руската столица е в пълен локдаун. Причината за това е нарастващият брой заразени с коронавирус.
Не крие, че до известна степен разбира хората, които се страхуват от ваксината. Той обаче се надява всичко това да отшуми, пише bgdnes.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.