Божидара Бакалова призова хората да не се ваксинират! (виж тук) Преглеждания: 1428

0
Оценете този post

Божидара Бакалова се кълне, че няма да се боцне!

Сестрата на Ивайла Бакалова – бунтарката Божидара Бакалова предизвика истински бум в мрежата като официално призова българите да не се ваксинират. Според нея това е опасно и нарушава здравето на организма ни.

Божидара Бакалова
Божидара Бакалова не иска и да чуе за ваксина

„Тялото е храм, в никакъв случаи не се ваксинирайте! Ще си купуваме зелените сертификати!“. С тези думи силно вярващата сестра на Мис България 2001 се опитва да агитира последователите си да спрат процеса на ваксинация и да не се поддават на натиска на властите.

Интересно е, че освен противник на ваксините Божидара обявява себе си и за жена, преминала през ада.

„Никога не ме подценявай. Никога не подценявайте жена, която е преминала през ада в живота си. Тя е по-силна, отколкото можете да си представите, и ще стои на краката си… тя ще отстоява всички нуждаещи се, да, толкова е силна“, пише в социалните мрежи русата близначка на Ивайла.

Освен това тя изтъква, че умее да общува чрез телепатия. „Телепатичната комуникация с някого е един от най-интригуващите феномени, които някога съм изпитвала“, пише още Божидара.

Друга звезда, станала известна от модния подиум – именно Венета Харизанова, сподели, че се е боцнала против волята си, пише вестник „България Днес“.

„Аз съм ваксинирана, но не подкрепям всички тези мерки, защото смятам, че ефектът ще бъде по-лош. Абсолютно не виждам смисъл в случващото се, освен ако целта не е хората да умрат от глад!“, споделя Венета Харизанова.

Блондинката смята, че огромна част от зелените сертификати са фалшиви и никой не проверява задълбочено притежателите на сертификатите. „Ситуацията вече не е смешна!“, допълни още Венета, която често изразява мнение по наболели социални и житейски проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.