Култово риалити аут от телевизионния ефир заради…

Продуцентите сами си изкопаха пропастта
0

Продуцентите сами си изкопаха пропастта

Не след дълго култово риалити ще е аут от телевизионния ефир.

Вероятно вече се досещате, че става въпрос за аграрното шоу „Фермата“.

Причината то да излети от телевизионния ефир още следващата година е скандално ниския му рейтинг.

риалити
Продуцентите сами си изкопаха пропастта

По всичко личи, че този сезон продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов стъпиха накриво. Риалитито им удари дъното на зрителския интерес.

Същевременно от Нова тв се хвалят, че конкурентното шоу „Игри на волята“ се е превърнало в най-хитовият развлекателен формат за изминалия месец октомври.
Данните, предоставени от телевизията сочат, че всеки трети зрител на възраст между 18 и 49 години, който е гледал телевизия в делничните вечери, е залагал на плажното риалити.

Що се отнася до аграрното риалити „Фермата“, то е успяло да прикове погледите на едва една четвърт от тези зрители.
Из коридорите на бТВ се шушука все по-усилено, че шефовете са много смутени и изнервени от ниския му рейтинг. Никой не е очаквал, че толкова скъпа продукция може да се провали с гръм и трясък.

До този сезон риалитито винаги успяваше да регистрира добри резултати и за пръв път отстъпва пред „Игри на волята“, отбелязва Уикенд.
Огромният шок от разликата в рейтингите се засилва допълнително и от факта, че доскоро се говореше, че „Игри на волята“ е пред спиране.

За никого не е тайна, че Нова тв кроеше планове догодина да върне на екран „ВИП Брадър“. Имайки предвид изненадващите резултати обаче, тези планове вероятно ще бъдат преразгледани.

За краха на риалитито на продуцентите Иван и Андрей, вина до голяма степен има неудачният избор на участници и режисираните сюжети тази година.
Почитателите на Фермата коментират, че тази година риалитито е препълнено с мамини синчета, произхождащи от богати семейства. Основното, с което те излизат пред камерите, са огромните им претенции.

Същевременно обикновените хорица, които най-често радват зрителското око, намират все по-трудно място в аграрното риалити, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.