Шофьорът на Денис Теофиков направи шокиращи разкрития

Шофьорът на Денис Теофиков направи шокиращи разкрития
3 (60%) 1 vote

Проговори шофьорът на Денис Теофиков

Около фаталния край на Денис Теофиков има много неизвестни.

В You Tube се появи интервю с неговия шофьор Мартин, който прави шокиращи разкрития.

Той сподели, че Денис му плащал от хонорара си. Най-много го е било страх да не се появи по-голяма звезда от него. Преди участия той дори си позволявал да се обажда в заведенията, за да попита дали вечерта ще има много хора. Продуцентът му дори го глобил заради това.

 

Мартин добави, че Денис произхожда от бедно и скромно семейство. Певецът дори му споделил, че преди време два месеца не са имали ток заради неплатени сметки.

Шофьорът разкри, че Денис е получавал 3000 лв. хонорар, но едва 400-500 лв. са стигали до него.

Продуцентите дори му забранявали да излиза да се разхожда преди участие, както и след това. Идеята им била той да се откроява от тълпата.

Мартин сподели и какво разкрил пред него Денис. Певецът му разказва как се е сбил с Пашев в колата заради глобите, които му налага. След това изпълнителят е бил „наказан“ за известно време и не е имал участия.

Шофьорът на Денис сподели, че дори му предложил да намерят 50 000 лева и да плати неустойката по договора си, за да се отърве от Пашев.

Мартин добави, че певецът е бил в депресия и е приемал леки медикаменти, предписани от психолог.

Дни преди трагедията той е говорил с пастор. Мартин добави, че по всяка вероятност е този от погребението. И добави, че след това е станало ясно,  че този пастор преди време скочил от 4-5 етаж, но оцелял и Денис е знаел за тази случка, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар