Памела Андерсън за първи път се появи с новия си съпруг (Защо сексбомбата се срамува да го показва?)

Гласувайте за статията

Най-накрая феновете успяха разгледат мъжа на актрисата, която май се срамува от съпруга си

54-годишната блондинка, Памела Андерсън, звездата от „Спасители на плажа”, се омъжи за шести път през януари тази година.

Избраникът на звездата е обикновен човек – Дан Хейхърст работеше като неин бодигард. Той е с 13 години по-млад от нея.

Според Памела те са се влюбили един в друг по време на изолация на фона на пандемията. Двойката не отложи сватбата и се ожениха на Бъдни вечер. Вярно е, че влюбените решиха да не организират великолепно тържество, така че на церемонията нямаше семейство или приятели. Но звездата уверява, че роднините са одобрили този брак единодушно.

„Аз съм точно там, където трябва да бъда – в прегръдките на мъж, който наистина ме обича. Оженихме се в къща, която баба и дядо купиха преди 25 години. Родителите ми се ожениха тук и все още са заедно “, сподели тогава Памела. Вярно, тя не показа снимка от сватбата.

Освен това някак си много внезапно Андерсън реши, че щастието обича тишината. За разлика от предишните, тя така и не показа новия си съпруг след почти година брак. По-точно тя показа едно видео от брачното им легло, но там беше невъзможно да се види Дан.

Снимка: Легион медия

Папараците най-накрая заснеха двойката да се разхожда в Бевърли Хилс. И честно казано, ако не знаете, че актрисата и охранителят са женени, никога не бихте си помислили, че това е влюбена двойка. Дан, както в дните си като охранител на звездата, върви малко по-назад и носи пазарски чанти.

Може би Памела малко се срамува от съпруга си, за когото говореше с толкова много любов? Все пак тя имаше романси с изключително известни мъже. Но нека бъдем честни, те винаги са я зарязвали първи, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар