Николай Пашев проговори за отношенията си с Денис Теофиков

Гласувайте за статията

Николай Пашев проговори след трагедията с Денис Теофиков

Колеги, приятели и фенове на Денис Теофиков обвиняват Николай Пашев за смъртта на певеца.

В ефира на Нова тв продуцентът проговори за отношенията си с Денис. Пашев разкри, че 4 дни преди фаталния скок, певецът се свързал с него и заявил, че психически не се чувства добре и дори му минават през ума мрачни мисли за самоубийство.

Но Пашев не му обърнал сериозно внимание и приел всичко това като моментно състояние.

Продуцентът добави, че дори светлината на прожекторите била в състояние да извади от равновесие Денис и той често получавал паник атаки.

Най-много се притеснявал и да не загуби популярността си. Пашев разкри, че няколко пъти го е водил на психолог, както и останалите си изпълнители, тъй като са подложени на огромен стрес.

Той сподели, че Денис е получавал по-голям хонорар от неговия и призна, че няколко пъти го е глобявал, но това е било с цел възпитание и е било в началото на кариерата му. Пашев допълни, че в цял свят закъснението за снимки се санкционира.

Той отрече твърденията, че младият певец се е дрогирал.

Продуцентът заяви, че между тях е имало спор, но не и скандал. Тогава момент на афект певецът изтрил последователите си в Инстаграм. Пашев добави, че той е посъветвал Денис и Алекса да не вадят личния си живот на показ. Той сподели дори, че е помагал финансово на певеца, когато е търсил помощ от него, но не му е било известно той да е имал финансови проблеми.

Пашев добави още, че е имал сериозна лична причина да не отиде на погребението на Денис, но сега съжалява много за това, пише Флагман.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар