Хороскоп за 8 ноември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Днес не отлагайте важните разговори. Този ден е най-подходящ за обсъждане на сериозни въпроси и търсене на решение на проблем, който стои пред вас отдавна. Добре разбирате какво се изисква от вас, независимо от информацията, с която разполагате. Успявате да направите добро впечатление на мнозина.

СКОРПИОН

Тревожността в началото на деня трудно ще може да бъде избегната, но като цяло нещата ще вървят добре. Опитайте се да си поставяте реалистични цели, не чакайте и не изисквайте невъзможното от себе си или от другите. Това ще бъде достатъчно, за да избегнете много неприятни моменти.

СТРЕЛЕЦ 

Бързо решавате проблеми, които са озадачили другите. Собствените ви знания не винаги ще са достатъчни за това, но вие знаете с кого може да се консултирате и да задавате правилните въпроси на хората, които знаят отговорите. Следобедът обещава парични приходи и доста изгодни сделки.

КОЗИРОГ

Посветете днешния ден на приятни дейности. За някои те може да изглеждат безполезни, но ще ви зарадват и вдъхновяват. Следобедът носи добри новини и нови идеи. Виждате възможности, които не сте забелязали преди и ще изградите планове за бъдещето си. Отделете време и за почивка.

ВОДОЛЕЙ

Денят е идеален за полезни дейности и нови начала. Неочаквани новини и предложения, както и интересни разговори, ще го направят и интересен. Ще имате възможност да научите нещо ново и полезно и да получите добър съвет. Следобедът обещава романтични изненади.

РИБИ

Денят ще започне със спорове, понякога доста разгорещени. Но те ще се окажат полезни, защото ще ви помогнат да намерите отговори на много въпроси и правилни решения. Важно е да не се увличате с критични забележки и претенции към другите. Можете да проведете всеки разговор по конструктивен начин.

Хороскоп  за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар