Хороскоп за 8 ноември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес не е препоръчително да прибързвате в действията си. Сутринта ще е напрегната, което може да доведе до недоразумения и сблъсъци. Затова много внимавайте с кого и какво говорите. Следобедът ще е по-спокоен и ще може да се заемете с нещо ново и сложно, както и да се занимавате с неща, които изискват не само акуратност и постоянство, но и творчески подход.

ТЕЛЕЦ

Денят едва ли ще ви донесе големи промени. През първата половина добри новини и приятни разговори ще ви доставят удоволствие. Ще имате възможност да обсъдите важен въпрос с човек, на чийто опит и знания имате доверие. С неговата подкрепа и добрите съвети ще се почувствате много по-уверени.

БЛИЗНАЦИ

Задава се интересен ден, носещ поводи за радост, промени към по-добро и страхотно настроение. Чувствате подкрепа за инициативността си и с желание действате. Сутринта ще мине леко и приятно, но следобедът не всички от вас ще успеят да избегнат суматохата. Вероятни са непланирани, но приятни разходи.

РАК

Денят ще започне добре. Добри новини и събития ще ви дадат повод за радост. Ще ви се даде възможност да коригирате грешки, направени по-рано. Веднага ще се почувствате много по-свободни и по-уверени, ще има желание да предприемете нещо ново. Вечерта ви очаква изненада.

ЛЪВ

Денят ще бъде забързан, наситен със събития и ползотворен. С ентусиазъм ще се захващате с нови неща, дори и да предполагате, че те ще са полезни не за вас, а за околните. Ще успеете да подкрепите близки или да помогнете на човек в трудна ситуация. Личните ви отношения се променят забележимо към по-добро.

ДЕВА

Ако имате важни неща за вършене, не ги отлагайте. Началото на деня ще е еднакво добро, както за поемане на нещо ново, така и за завършване на нещо, върху което работите от дълго време. Опитът ще ви помогне бързо да се справите със сложните задачи. Слушате собствената си интуиция и това ви носи успех.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар