Обрат: Чалга дивата Орнела стана медицинска сестра в Германия! (виж тук) Преглеждания: 581

Орнела избяга в Германия, доволна е
0
3/5 - (1 vote)

Орнела живее и работи в Германия!

Орнела, която преди седмица бе „погребена” от новина, се появи в предаването „Събуди се” по Нова тв. Певицата, която бе сред топ изпълнителите в зората на поп фолка, днес живее в Германия и работи като медицинска сестра.

Орнела
Орнела избяга в Германия, доволна е

Не става ясно кога ромката е успяла да завърши медицина. В началото работела като санитарка, но вече е медицински работник. Доволна е от новия си живот, а Германия й харесва, тъй като е правова държава, а медицинските сестри получават достойни възнаграждения.

„Сърцето ми каза: „Ти беше до тук! Даде това, което трябваше да дадеш”. Песните, които пеех, исках да са съдържателни, исках да оставя след себе си това, което мисля. И го постигнах. Исках да остана там, където съм. Не исках да слизам надолу. И мисля, че успях да го направя”, сподели Теодора, както е истинското й име.

Тя искала да запази себе си и принципите си. Това, което постигнала като певица, не е малко, изтъкна Орнела.

В началото на века изпълнителката записа няколко хита – „Тип топ”, „Изпий си кафето” и „Невиждани очи”. Тя беше звезда в каталога на компанията „Съни мюзик” заедно с Азис и Бони, с които пробиха по едно и също време, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.