Резил: Димитър Рачков си развя „питона“ в праймтайма! (виж тук)

Димитър Рачков прекали
0

Димитър Рачков обяви конкурс за пухкава Снежанка!

Димитър Рачков възмути голяма част от по-консервативните си зрители и майките на малки деца с вида си в „Забраненото шоу на Рачков“. Дребният комик цъфна на сцената в трико в телесен цвят, което очертаваше в подробности интимните му части.

Димитър Рачков
Димитър Рачков прекали

Той не остави нищо на въображението на зрителите и пакетът му лъсна в национален ефир, пише вестник „Уикенд”.

Гледката хвърли в шок много от зрителите, които приключиха на друг канал. В страниците на предаването в социалните мрежи умишлено не бяха публикувани снимки от излагацията.

Рачков спокойно си стоеше почти по пакет, без да се притеснява, че интимните му части стават достояние на всички, а не само на любимата му Анита, която го гледаше ухилена в публиката.

От екипа на бургазлията му подадоха плюшена играчка, която да сложи пред достойнството си, но дали от адреналина, дали заради друго, бившият на Мария Игнатова не се съобрази и развя мечката около себе си, а не я използва по предназначение и за да скрие интимните си части.

Предаването трупа все повече негативизъм и отрицателни коментари, но от Нова явно са над нещата и вместо по-добре, положението става по-зле. Сценаристите на „Забраненото шоу на Рачков“ затъват все повече в усилията си да бъдат оригинални.

Вулгарният вид на актьора и тв водещ показа за пореден път безсилие. Зрителите започнаха да оприличават неделното шоу на лоша версия на „Шоуто на Слави“ от последните му години в Би Ти Ви.

Дългия всеки сезон обявяваше различни конкурси. От няколко дни и Рачков търси снежанки за Коледа. Екипът му е се е решил на пореден кастинг, след като в края на първия тв сезон на шоуто беше избрана Мис Рачков. Този път водещият ще търси неговата лична Снежанка, която обаче трябва да е пълничка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.