Джоан Колинс съсипа звездите в Холивуд: Тръмп е селянин, а Дженифър Анистън има странни ръце! (Още разкрития)

0

Джоан Колинс с хапливи коментари за звездите от Холивуд

Легендарната актриса Джоан Колинс, вероятно най-позната на публиката като легендарната Алексис от сериала „Династия“, наскоро представи автобиографията си, наречена „Моите неизвиняващи се дневници“. Звездата на Холивуд, която е делила една сцена със звезди като Пол Нюман и Елизабет Тейлър, прави потресаващи разкрития за живота в киното. Актрисата, която е известна с хапливия си език, а също и като сестра на писателката Джаки Колинс, използва мемоарите си, за да си припомни много неща от богатата си кариера. Включително и едно признание, което вероятно няма да изненада никого: че е отхвърлила флиртовете на най-големите холивудски продуценти и поради това загуби ролята си в сериала. И не само.

Джоан е лишена от една от най-исторически значимите роли в киното заради еманципацията си.

В интервю за „Corriere Della Sera“ тя разкрива, че става въпрос за ролята на Клеопатра във филма от 1963 г., която по-късно е поверена на Елизабет Тейлър. И с която тя се превърна в легенда.

Джоан обаче казва, че се отказала от предложението, тъй като вървяло с очаквания да развлича продуцентите. Актрисата разказа още, че редовно се е защитавала от нападатели, като ги е удряла с коляно между краката.

„Бях една от първите феминистки, когато тази дума все още не беше обидна. Исках да бъда свободна като мъжете.“, признава Джоан.

Джоан прави и доста хапливи коментари за колеги и познати като нарича Джей Лено „един от най-малко остроумните и непривлекателни хора в Америка“. А бившия президент на САЩ Доналд Тръмп определя като „глупав селянин“.

Колинс описва актрисата Дженифър Анистън като жената с „най-тънката ръка, която някога е виждала“. А кръщелницата си Кара Делевин смята за „твърде разпуснато момиче“.

Джоана смята петия си настоящ съпруг, 56-годишният Пърси Гибънс за истинско съкровище.

Джоан Колинс сн. Уикипедия
Джоан Колинс сн. Уикипедия

„Не мога да си представя живота си без него. Той крепи семейството. Слава Богу, че се омъжих за 30 години по-млад мъж. Нямаше да понеса съпруг на моята възраст“, ​​завършва тя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.