Мат Лебланк посвети живота си на болната си дъщеря (Вижте трогателната история на Джоуи от „Приятели”)

Мат Лебланк посвети живота си на болната си дъщеря (Вижте трогателната история на Джоуи от „Приятели”)
5 (100%) 1 vote

Актьорът загърбва слава и кариера, за да спаси дъщеря си Марина

Мат Лебланк се изстрелва на върха с ролята си на Джоуи от сериала „Приятели”. Задачата му не е трудна и той успява да разсмее милиони зрители пред малкия екран.

Мат напоследък все по често се появява публично с дъщеря си, заради която  често отказваше роли, за да се посвети на нейното лечение.

Марина се ражда няколко месеца преди сериали да отбележи своя край. Момиченцето е диагностицирано с много сериозен здравословен проблем, малко преди да навърши 1 годинка.

Актьорът с бившата си съпруга и дъщеря си
Снимка: Инстаграм

Заболяването на бебето е дисплазия и засяга кости, мозък и стави. Освен това причинява гърчове и мъничето не може да се движи и пълзи.

Ударът за семейството на актьора е страшен. Въпреки славата, която му носи ролята на Джоуи, Мат поставя на първо място здравето на Марина. Впрочем по това време се разпада и брака му.

Той взема детето и се оттегля в ранчо в Санта Барбара. Целият му свят започва да се върти около дъщеря му. За негово щастие Марина успява да победи болестта на 2 годишна възраст, предават от nova.bg.

След денонощна работа с лекарите тя показа подобрение. Днес Марина е на 17 години и е здраво момиче, което скоро ще ходи в колеж, а Мат не може да бъде по-щастлив.

 

Баща и дъщеря имат много силна връзка и актьорът казва: „Марина вече е на 17 години и състоянието й е доста добро. Най-много ми харесва времето, прекарано с нея. „Ние сме много свързани и тя е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало.“

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар