Хороскоп за 7 ноември, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Везни

Неделята е подходяща за решаването на семейни дела. Някой близък ще се обърне към вас за помощ – обърнете му необходимото внимание. Погрижете се всички наоколо да се чувстват добре. Пътуване сред природата ще ви зареди с позитивна енергия и ще ви вдъхнови за нови начинания.

 

Скорпион

Получили сте информация, която ще ви помогне да направите значителна стъпка. Идея, която ви се е струвала нелепа, сега ще придобие изцяло нов смисъл. Ако имате нужда от помощ, обърнете се към близките си и се консултирайте с тях. Насладете се на хобито си.

 

Стрелец

Денят, макар и почивен, ще ви носи успех. Някой ще има нужда от времето и компанията ви, за да сподели идеите си. Изслушайте го и бъдете искрени с мнението си. Конструктивната критика ще бъде разбрана и ще получите благодарности за нея. Имате нужда от време само за себе си.

 

Козирог

Добре е днес да прекарате повече време с приятелите си. Имате нужда да се откъснете от задачите си, затова излезте с близките си и се отдайте на забавления. Предстои ви интересно запознанство, което бързо ще се превърне в нещо повече. Ще получите интересна новина.

Водолей

Днес ще сте емоционално нестабилни. Лесно ще се ядосвате и обиждате. Дори и задачите ви да са лесни, ще ви изглеждат трудни и губещи много време, което ще ви стресира. Не е нужно да се справите с всичко днес. Намерете време за нещо, което ви доставя удоволствие и ви успокоява – неделя е.

 

Риби

Отличното настроение ще ви съпътства през целия ден. Използвайте го да свършите някои неприятни домашни задължения. Ще получите интересно предложение за разходка сред природата. Не го отхвърляйте. Ще се почувствате щастливи в компанията на приятели.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар