Хороскоп за 7 ноември, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

Овен

Чувствате се уморени, затова днес се занимавайте с дейности, които ви зареждат с положителна енергия и ви помагат да релаксирате. Денят е подходящ да оправите отношенията си някого от семейството или от близкото обкръжение. Не се изкушавайте да купувате неща, които са ви излишни. Бъдете по-внимателни с финансите си.

 

Телец

Днес ще намерите отговор, който дирите открай време. Той ще ви помогне да разберете някои събития по-добре. Не се задълбавайте в миналото, гледайте напред и бъдете оптимисти. Денят е подходящ за делови преговори. Бъдете сдържани в разговорите си с непознати.

 

Близнаци

Усещате, че парите изтичат между пръстите ви. Крайно време е да направете ревизия на финансите си. Съставете си бюджетен план и го следвайте стриктно. Така ще бъдете по-спокойни, ако ви се наложи да похарчите по-голяма сума пари. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте.

 

Рак

Ще се наложи днес вие да сте човекът, който ще върне спокойствието в обстановката около вас. Налага се да бъдете търпеливи и да говорете спокойно. Въпреки това ще има конфликти, в които е по-добре да не се замесвате. Отделете време само за себе си и се насладете на любимите си занимания.

Лъв

Днес емоциите ще вземат връх над разума ви. Това, от което имате нужда, е пред очите ви – вие просто не го виждате. Добре е да обръщате внимание на детайлите. Те ще ви помагат да се справите с рутинните задължения по-бързо. Осигурете си повече време за почивка.

 

Дева

Наскоро сте получили съвет, който още обмисляте. Знаете, че ще ви помогне, ако се вслушате в него, но сте любопитни за това какво ще се случи, ако направите това, което искате. Доверете се на интуицията си. Може днес да се погрижите за дома и някои неотложни неща, свързани с него.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар