Алекс Петканова печели с новия си нос в Дубай! (виж тук)

Гласувайте за статията

Алекс Петканова в Дубай, Даниел остана тук!

Алекс Петканова снима в Дубай без мъжа си Даниел, но с новия си нос. Когато реши да резне носа си, моделката бе нападната, че се лишава от естествената си красота.

Алекс Петканова

Алекс Петканова печели в Дубай

Нейни колеги обаче поясниха, че заради малката гърбица в носа всяка иначе красива манекенка може да загуби добри договори и ангажименти и напълно подкрепиха Петканова.

Явно операцията е била правилно решение, защото тя вече яко работи с новия си нос. За разлика от мъжа й, който дори си резна брадичката, но все още не може да се похвали с работния график на съпругата си.

Hotnews.bg видя, че бившата брадърка е в компанията на българи в Дубай, където се наслаждава на най-голямото виенско колело в света, което бе открито преди броени дни.

Тя обаче още не се е видяла с Мегз, с която бе заедно в къщата на Големия брат и която уши сватбения й тоалет. Петканова обаче изхвърли роклята веднага след церемонията. Дизайнерката се премести в емирството от няколко месеца.

Там живеят и много други българи, сред които и собственичката на фирма за кето храна, която изхранва Петканова по време на престоя й в Дубай, уточнява Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар