Потрес: Лияна разреши на щерка си да си отреже носа! (още подробности)

Лияна отряза носа на щерка си
0

Лияна позволява твърде много неща на 18-годишната Дениз!

Фолкпевицата Лияна определено се оказа от майките, готови да задоволят всякакви прищявки на щерките си и смени носа на своята Дениз, която е едва на 18 години.

Лияна
Лияна отряза носа на щерка си

Интервенцията е извършена в Турция при лекаря, който клъцна обонятелните органи на Камелия, Емануела и Силвия Кацарова.

Въпреки че вестник „Телеграф“ твърди, че не може да си разбере кога е направена операцията, Hotnews.bg изчисли, че Дениз е била оперирана през май, преди бала на Дениз.

В светските среди се намира за все по- нормално родителите да подаряват на щерките си за бала силиконови гърди, а изглежда последният писък на модата е ринопластиката. По данни на оперирани при същия лекар Лияна е броила около 15 бона.

По всичко личи, че певицата подкрепя дъщеря си в различни разкрасителни процедури, които обаче не се виждат много нормални на останалите майки.

Припомняме ви, че преди година Лияна бе нападната в онлайн пространството, че е позволила на Дениз да издуе устните си до такава степан, че да задмине повече от най-тунингованите колежки на майка си.

Освен това девойката прекалява и с фотошопа в социалните мрежи и често пъти на живо не може да бъде разпозната и определено е далеч от образа, който демонстрира по снимки.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.