Галена разкри истината за отношенията си с Камелия! (още подробности) Преглеждания: 861

Галена влязла с трепет в шоуто
0
Оценете този post

Галена и Камелия нямат конфликт!

Галена наследи Камелия на треньорския стол в „Гласът на България“ и не крие своите дълбоки симпатии към изпълнителката на „Луда по тебе“. Фолк певицата за първи път коментира отношенията си с Камелия и имала ли е опасения, че ще ги съпоставят като жури.

Галена
Галена влязла с трепет в шоуто

„Много харесвам нейния подход в шоуто и за това не ми беше лесно да приема. Но имах и нужда от предизвикателство. Правя го и за разнообразие на самия формат, който е с нови правила, водещ.

Не смятам да копирам Камелия, а да покажа на зрителите себе си такава, каквато съм. Обещах си го още, когато приех предложението на bTV“ – казва тя пред списание Diva.

Определя себе си като истинска и подчертава: „Държа да съм автентична – винаги съм печелила с това. Дори да харесам нещо в сценично поведение или представяне на колега се старая да не го преповтарям.

Работата й изисква да влиза в образи и за това става част от музикалния формат. „За да покажа коя съм наистина, когато не съм в роля“ – заявява хитовата певица. Атрактивна, различна, завладяваща – такава е звездата, когато е пред своята публика, на сцената: „Там съм Галена, която се изключва от живота на Галина.

Сякаш се затварям за всички събития от деня, забравям за болка, нищо не може да ме разконцентрира. Ще ти разкажа една случка от преди няколко години, когато излязох на сцената с бъбречна криза.

Беше по Коледа, едва успявах да стоя на крака, а и нямаше кой да ме прегледа даже. Но кувертите в заведението – продадени, всичко се пука по шевовете. Управителят ми се примоли да отида, за да не разочарова хората.

Съгласих се да се появя за 5 минути, да изпея едно парче и да се извиня за състоянието си и да си тръгна. Адреналинът така ме хвана, че пях 40 минути. Ето това прави с мен сцената“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.