Хороскоп за 6 ноември, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

Везни

Нещо малко и неочаквано ще ви вдъхнови днес. Ще ви хрумнат много идеи, затова е добре да си ги запишете. Обмислете всяка възможност в детайл. Обсъдете ги с близките си, а те се ви се отплатят с ценни съвети. Ще получите интересна новина, която поне засега не споделяйте.

Скорпион

Очаква ви наситен с емоции ден. Добре е днес да обърнете внимание на домашните задължения и някои дребни ремонти у дома. Семейството ви очаква решения, които трябва да вземете максимално бързо. От тях ще зависят много неща. Неочквани гости ще променят плановете ви за вечерта.

Стрелец

Необходимо е да се концентрирате върху решаването на проблемите, а не върху самите тях. Обърнете внимание на вътрешния си свят и си направете равносметка. Избягвайте спорове и конфликти с търпение и премълчаване. Няма да получите очаквания приход, така че пестете парите си.

Козирог

Подбирайте думите си внимателно. Прямотата, с която говорите, може да обиди някого и да доведе до конфликти. Ще се наложи да похарчите по-голяма сума пари и това ще доведе до разногласия в семейството. Погрижете се за здравето си, като си осигурявате повече време за почивка.

Водолей

Помислете внимателно преди да купите нещо голямо или да инвестирате. Амбициите ви са твърде големи и може да не успеете за направите всичко, което искате. Не се отказвайте, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, може да се доверите и на интуицията си.

Риби

Днес очаквайте добро развитие на проблем, който ви притеснява от дълго време. Не се страхувайте да поемете риск и направете първата крачка към нещо ново. Късметът е на ваша страна. Някой ще ви потърси за съвет, но няма да се чувствате подготвени за това. Откажете му деликатно, без да го обиждате.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар