Британците недоумяват, че това е дамска чанта на херцогиня

39-годишната Кейт Мидълтън  случайно позволи на внимателните фенове на кралското семейство да видят повече от обикновено. Херцогинята беше забелязана на гара в Лондон.

Катрин и принц Уилям присъстваха на срещата на върха на световните лидери за изменение на климата в Глазгоу. Внукът на британската кралица и съпругата му попаднаха в обективите на фотографите на централната гара. Многодетна майка бе избрала ефектна ежедневна визия за пътуване .

Тя носеше  черна блуза с висока яка, тесни дънки в тон и ватирана, модерна жилетка с кръпки по джобове и акцент на талията. Херцогинята на Кеймбридж държеше чанта Smythson, която струва £645.

В Twitter Network Rail Scotland Кейт публикува кадър на живо със съпруга си. Ако се вгледате внимателно в снимката, можете да видите съдържанието на чантата на херцогинята. Сребърната папка веднага ви хваща окото - Катрин взе работни документи и материали със себе си на път. [caption id="attachment_684484" align="aligncenter" width="300"]Кейт Мидълтън шокира със съдържанието на дамската си чанта (Вижте какво носи в нея херцогинята) Херцогинята е като всяк една обикновена работеща жена[/caption]

Мидълтън взе и лаптоп, за да не губи време. Кралската авторка Марсия Муди твърди, че съпругата на принца винаги носи със себе си четири други основни предмета. Херцогинята не се разделя с балсама за устни и специалните кърпички за лице, които помагат за освежаване и матиране на кожата.

Съпругата на принц Уилям също носи носна кърпа, която може да й потрябва по всяко време. Според експерт в интервю за The Sun, Кейт взима и фотоапарат, ако има по-голяма чанта., предават от cosmo.ru..

„Това съпругата на принца ли е? Същите като всички нас ”,„ Невероятна упорита работа ”, „Всички сме донякъде като принцеси ”, „Страхотна жена и майка ”, обсъждат блогърите.