Бившият съпруг на херцогинята се похвали с раждането на второто си дете

Първият съпруг на Меган Маркъл, американският режисьор Тревър Енгелсън проговри за новото попълнение в семейството си. Съпругата му роди дъщеря. Новороденото се появи на бял свят на 3 ноември. Младите родители бяха вдъхновени от примера на кралското семейство, като избраха име за дъщеря си. Запозннайте  се с малката Сиена Лий Енгълсън...!" – сподели емоциите си Тревър. Двойката кръсти дъщеря си на името, дадено на първородното дете на принцеса Беатрис. Любимата внучка на Елизабет II роди дъщеря на 18 септември и я кръсти Сиена Мапели Моци.

 Щастливият татко пусна трогателна снимка от болницата. Съпругата му, 34-годишната Трейси Кърланд, в светлозелена риза, лежи на диван с новородено бебе на гърдите. Бившата половинка на херцогинята на Съсекс се наведе към нея и се усмихна.

[caption id="attachment_684480" align="aligncenter" width="235"]Бившият на Меган  Маркъл на седмото небе (Тревър Енгелсън стана татко на второ момиченце – Фото) Семейството с новородената Сиена
Снимка: Инстаграм[/caption] Феновете се възхитиха на идилията в семейството на режисьора. „Радвам се, че намери щастието“, „Колко прекрасно“, „Очарователно бебе“, пишат потребителите. Режисьорът взе жена си и дъщеря си от болницата. Папараците го засекли на улицата с детско столче в ръце.

Тревър бе във връзка с Меган девет години. Двойката се раздели през 2013 г. и спря да общува. Херцозите на Съсекс живеят в същия район със семейство Енгелсън.

По-големият брат на херцогинята на Съсекс я осъди за разпадането на първия й брак . Томас Маркъл-младши подчерта, че Меган напусна съпруга си, след като вече не се нуждаеше от подкрепата му. Режисьорът се жени за втори път през 2018 г. Неговата избраница е дъщеря на Станфорд Кърланд, американски банкер, чието състояние се оценява на 200 милиона долара. Двойката отглежда и малката Форд Грейс, тя е на 1 година и три месеца, предават от cosmo.ru.