Най-сетне в семейството на двойката се появи и момиченце

В семейството на Шехерезада и Онур има празник. Бергюзар Корел роди дъщеря. Детето е третото по ред за двойката. Звездните родители чакат момичето от дълго време. Турският актьор Халит Ергенс, познат на зрители с ролята на султан Сюлейман в сериала "Великолепният век" и Онур от „1001 нощи”, и 39-годишната му съпруга Бергюзар Корел станаха родители за трети път. Съпругата на артиста съобщи добрата новина.

Бебето на име Лейла е родено в болница в Истанбул. Мама и бебе се справят добре въпреки тежката бременност на актрисата.

https://www.instagram.com/p/CU21eMfA77a/ Ергенч призна, че отдавна е мечтал за дъщеря. Родителите разсекретиха името на момичето по време на babyshower партито , като в същото време разкриха пола на детето. „Винаги съм харесвал името Лейла. Откакто се помня, винаги съм бил възхитен от него. Затова се спряхме на този вариант. Изминалата година беше много трудна за всички нас. Минахме през много изпитания, така че сега вярваме, че сме благословени отгоре “, каза тогава Халит. Актьорите се ожениха през 2009 г. Това е вторият брак на Халит. Двойката отглежда две момчета: 11-годишният Али и  1,5-годишният Хан . Първият син се роди само година след сватбата, второто момче се роди през март 2020 г., предават от електронното издание cosmo.ru.