Eксклузивно само в Разкрития! Снимки от катастрофата с пияния и дрогиран шеф Токев

Гласувайте за статията

Нови, скандални подробности за катастрофата с шеф Андре Токев преди дни!

Полицаите от 4-то Районно разкриха, че освен пиян (пробата му за алкохол показа 1,9 промила), той е бил и дрогиран.

Кулинарният спец се е прибирал от Самоков, когато не спрял на стоп палка на полицаите, които забелязали, че возилото му криволичи и застрашава останалите участници на пътя. Вместо да спре обаче, той дал газ, за да не го пипнат органите на реда, че шофира под въздействието на наркотици и алкохол. Последвала гонка като от екшън филм – две патрулки преследвали пикапа на Токев, като на Симеоновско и на Околовръстното му сложили железа.

Вследствие на което той пука и четирите си гуми, което ясно се вижда на снимките, изпратени ни от очевидец на катастрофата.

След екшъна, шеф Токев е бил задържан за 24 часа. А още по-скандалното в случая е, че това далеч не е първото му прегрешение на пътя и то под въздействието на алкохол.

Преди две години, във Варна, тоя помля поръчковия си пикап Мерцедес Х клас, след като отново се качи да го управлява пиян. Тогава му беше наложен изпитателен срок за шофиране в нетрезво състояние. Да видим дали правосъдната система този път ще си свърши работата и ще санкционира подобаващо готвача за повторното му нагло шофиране.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Eксклузивно само в Разкрития! Снимки от катастрофата с пияния и дрогиран шеф Токев”

  1. Ххххх

    Ное. 03. 2021

    Това са пълни глупости и измишльотини!!!!

Добавете коментар