Хороскоп за 3 ноември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Може да е трудно да се справите с емоциите си, особено преди обед. Незначителни събития или дребни случки, на които не бихте обърнали внимание друг път, днес ще ви изглеждат сериозни и ще ви препъват. Не всичко ще се получава добре, но настроението ви ще се подобри значително, когато постигнете първите си успехи следобед.

СКОРПИОН

Постоянството ще ви позволи да постигнете отлични резултати и да решите някои трудни казуси. Не се страхувате от предизвикателства и не отстъпвате пред препятствия. Това прави добро впечатление на другите. Дори тези, които не ви харесват, ви отдават уважение. Денят носи добри новини.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за разрешаване на важни въпроси и дела. Трудностите не ви плашат и не ви спират. Винаги намирате начин да ги прескочите. Ще получите подкрепа, а и опитът ви ще е полезен. Денят е подходящ за разговори за бъдещето и обсъждане на планове. Очаквайте парични постъпления.

КОЗИРОГ

Денят е добър за комуникация. Може да се помирите с тези, с които сте били в кавга или да възстановите някои стари връзки. Не трябва да посвещавате целия ден на скучни и рутинни дейности, колкото и полезни да са те. Романтична среща ще ви даде много положителни емоции.

ВОДОЛЕЙ

Задава се приятен ден, интересен и вдъхновяващ. Ще получите изгодни оферти, които няма да  откажете. Единствената област, в която е необходима предпазливост, са финансите. Днес сте склонни към лекомислие и можете да харчите пари за дреболии, да пазарувате, без да мислите.

РИБИ

Можете да се справите добре с почти всичко, което поемете. Днес звездите са на ваша страна и вие трябва да се възползвате от това, за да осъществите това, което е било замислено преди много време. Ще се намерят хора, които охотно подкрепят вашите идеи и ще помагат в тяхната реализация.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар