Хороскоп за 2 ноември, вторник – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за общуване и комуникация. Можете да обсъждате всяка една тема и проблем, без да се страхувате, че това ще доведе до конфликти или ще предизвика неразбиране. Ще има възможност да печелите добри пари или да сключите сделки, които ще донесат добра печалба по-късно.

СКОРПИОН

Препоръчително е днес да действате самостоятелно. Вътрешният глас ще ви помага да вземете правилните решения, а вие ще ги прилагате, без да губите време в дълги обяснения и убеждаване. Ще успеете да постигнете отдавна поставени цели. Денят е добър  и за нови начинания. Бързо ще научите всичко необходимо за успеха в тях.

СТРЕЛЕЦ

По-добре е да не отлагате неща за дълго време, колкото и да са отегчителни. Първата половина от деня ще върви добре и ще е ползотворна. Справяте се с неща, които не сте работили преди. Ще докажете, че може да успеете в труден момент. Преговорите вървят добре. Ако получите интересни предложения, съгласете се без да се колебаете.

КОЗИРОГ

Първата половина на деня ще е чудесна за бизнес преговори. Лесно ще убеждавате партньорите си и може да заинтересувате дори тези, които са скептични. Възможно е влиятелни хора да ви предложат помощ при реализирането на плановете ви. Очаква ви романтична вечер.

ВОДОЛЕЙ

Очертава се натоварен ден. Вероятни са приятни познанства. Разговаряйки с хора, ще научите много полезни неща. Не е изключено и романтично увлечение. Ще имате възможност за разрешите и някои битови проблеми. Това ще изисква разходи, но е малко вероятно да става дума за сериозни суми.

РИБИ

Днес трябва да проявите търпение и разбирателство. Малко вероятно е да успеете да постигнете целите си толкова бързо, колкото бихте искали. Дори простите неща ще отнемат повече време, отколкото сте планирали. Не е изключено да се наложи да отложите някои делови срещи. Осигурете си задължително време за почивка.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.