Владо Пенев разкри как е отпразнувал рождения си ден (Какво още сподели?) Преглеждания: 2380

Владо Пенев разказа как е посрещнал рождения си ден сн. nova.bg
0
Оценете този post

Владо Пенев се е ваксинирал срещу Ковид-19

Само преди няколко дни Владо Пенев навърши 63 години. Пред Лора Крумова той разкри как е посрещнал празника си. Актьорът е бил в Дубай на личния си празник и е посрещнал рождения си ден със свои приятели.

„Празнувам там с много близки мои приятели. Моят приятел от това семейство, има рожден ден два дни след мен. Аз съм роден на 24 октомври, а той – на 26-ти. Празнуваме си заедно! Изкарахме си страхотно.

Успях да отида до Абу Даби и да видя Лувъра. Концепцията му много ми хареса, защото показва чрез експонати какво се случва по целия свят по едно и също време. От Южна Америка през Азия до Европа.

Обичам тези пътувания да не са само почивка, а и да видя нещо интересно. В Дубай са много стриктни, особено по отношение на туристите. Целият обслужващ персонал е ваксиниран и с маски. Провериха ни сертификатите още на летището“, разказва Владо Пенев.

Той споделя и че се е ваксинирал срещу Ковид-19. „Когато снимахме „Откраднат живот“ и започна Ковид епидемията, естествено сценаристите включиха такава сюжетна линия. Хората пишеха в коментари: „Стига с тоя Ковид-19! Не ни се слуша за това!“

Аз се разболях миналата година. Знам точно момента, в който се заразих и усетих кога се излекувах. Ваксинирах се, до преди няколко дни важеше документа ми за преболедуване, който беше валиден 6 месеца.

Владо Пенев разказа как е посрещнал рождения си ден сн. nova.bg
Владо Пенев разказа как е посрещнал рождения си ден сн. nova.bg

Въпреки че срокът бе удължен на година, аз реших да се ваксинирам с еднократната ваксина на „Янсен“. Дъщеря ми и племенницата ми също“, каза Владо Пенев при Лора Крумова, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.