Стоян след напускането на „Игри на волята“: Тъжно ми стана, защото ми се играеше!

Гласувайте за статията

Стоян влиза в „Игри на волята“, защото има нужда от промяна

След оспорвана битка Стоян Димитров напусна предаването „Игри на волята“. В „Събуди се“ той разказва за живота си след риалити формата, и за борбата на един полицай на и извън терена. Петдесетгодишният състезател в националния отбор по ръгби е единственият спортист в страната ни с четири шампионски титли, от четири различни отбора по ръгби.

„Тъжно ми стана когато напуснах, защото много ми се играеше. Виновен съм си сам, че отпаднах толкова рано. В племето нямаше усмивки, а напрегната обстановка. Когато водех доста в последната битка, чух Димо да казва, че Мани слага четвъртото си кубче, а аз бях сложил пето и ми оставаше само едно.

Казах си, че играта за нея приключи и започнах да си представям как се завръщам и ме посрещат съотборниците ми. Това ми изигра много лоша шега. Тогава се разконцентрирах, паднаха ми кубчетата и трябваше време да вляза отново в кондиция.

Това че съм отпаднал победен от Мани, не ме притеснява, тъй като съм печелил много по-важни битки и то особено когато съм играл за трибагреника и съм слушал националния химн“, разказва Стоян.

„Като цяло ме е яд, че отпаднах толкова рано, защото имаше неща, които можеше да покажа, но от друга гледна точка, съм благодарен, че този формат, без да искам ме тества в няколко насоки.

Удовлетворен съм, че разбрах, че моето тяло може да понесе всякакви натоварвания, диети и гладувания, и най-важното, че съм супер здрав“, допълва темата за преждевременното си напускане на предаването.

Нужда от промяна

Стоян споделя и защо е влезнал в „Игри на волята“. „Една от причините да вляза в „Игрите“ е, че имах нужда от промяна, тъй като от 31 години работя в една система. Другата причина е да покажа, че хората и над 40 или 50 години не са втора категория.

Те са работоспособни и имат натрупан голям опит. Не са по-малко конкурентни от младите“, разкрива полицаят мотивите си да се включи в хитовото риалити.

Завръщане към детството

Стоян споделя, че риалитито го е върнало към детството. „За мен „Игри на волята: България“ си беше едно връщане към детството. Обичам да играя много игри. Беше по-скоро забавление, а не изпитание.

Стоян влиза в "Игри на волята", защото има нужда от промяна сн. nova.bg

Стоян влиза в „Игри на волята“, защото има нужда от промяна сн. nova.bg

Имам много фаворити в предаването. Морунов е много добре подготвен от Бойците. От Шампионите, тъй като за мен те са такива – Борис и Андрей, а жените им, всичките са достойни. От Приключенците също имам фаворит – Стратимир“, разкрива предпочитанията си за победител Стоян в „Събуди се“, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар