Криско и жена му май-премълчават раздяла

Гласувайте за статията
Между рапъра Криско и майката на децата му Цвети май има напрежение

Кристиан Талев-Криско и половинката му Цвети Петрова се опитаха да опровергаят слуховете, че са разделени, като гостуваха в „Забраненото шоу на Рачков“ – пише в. „Уикенд“. Ефектът от участието им обаче бе по-скоро с обратен знак. По поведението им ясно пролича, че между двамата има напрежение – отбелязва изданието.

Двамата видимо бяха дистанцирани един от друг. Когато водещият попита дали отчита като грешка това, че се е върнала от Дубай в България заради Криско, тя отговори: „Случва се човек да прави грешки“.

Хитовият изпълнител Криско неведнъж е разказвал за началото на любовта си с чаровната брюнетка, която впоследствие му роди две деца. Преди време тя работеше като стюардеса и имаше планове да се установи в Дубай, но рапърът я убедил да се върне в родината, за да бъдат заедно. Ако хубавицата беше останала в Обединените арабски емирства, животът й щеше да се развие по коренно различен начин.

Отскоро в публичното пространство циркулират слухове, че Криско и майката на децата му са разделени. Даже се заговори, че тя се е изнесла от семейното жилище. Вероятно младите родители се опитват всячески да скрепят отношенията си, но поне засега – безуспешно. Видно е обаче, че и двамата не обелват и дума за раздяла…

Криско и Цвети май не мелят брашно заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар