Рени категорична: Маска не нося и отказвам да нося! (Какво разкри?)

Рени не се страхува от коронавируса и отказва да носи маска сн. Инстаграм
0

Рени не се страхува от коронавируса

Рени не се страхува от коронавируса. Поп фолк изпълнителката е против зеления сертификат, защото според нея той ограничава свободата на хората. Певицата отказва и да се ваксинира.

„Отнемат свободата на хората! Не можеш да задължиш човек да прави нещо насила. Трябва да се зачита свободата на избор, това е противоконституционно. Защо примамват хората да се ваксинират с подаръци часовници?!

Затова казвам на малкия ми син да учи, защото се опитват да направят младите едни прости хора, а от там следва да бъдеш и беден, за да могат да те контролират по-лесно. Бедният и тъпият човек се контролират изключително лесно. За някакъв часовник си готов всичко да направиш. Защо?! Помисли малко!

Защо тези пари не ги вложат в някаква апаратура за лечение на някаква болест, а ги дават за часовници?! Не съм антиваксър и преди една седмица съм водила децата си на препоръчителните от едно време ваксини, които са проверени във времето.

Имам против да ми бият някаква течност, скалъпена набързо по химичен път. Насила ни карат да се ваксинираме. Очаквам в най-скоро време на вратата ми да дойдат с автомати да ме принуждават. Защо го правят?!“, казва Рени, пише show.blitz.bg.

Тя споделя, че не се пази от вируса и не носи маска. „Живея по начина, по който си живяла досега. Не се пазя и не го мисля по този начин. И като видя хора да вървят по улиците или шофьори сами в колата да носят маска ми стават много смешни. Това е все едно да лежиш в леглото сам с презерватив.

Свинският и птичият грип също е коронавирус, защо тогава не затвориха страната? Същата работа е! Защо сега?! Защо са решили, че сега е нещо по-различно от преди. Просто не ни даваха информация.

От обикновения грип умират страшно много хора, но никой нищо не казва. Всяват паника, искат да сме уплашени, за да ни контролират. Страхът убива имунитета“, споделя поп фолк изпълнителката.

Рени не се страхува от коронавируса и отказва да носи маска сн. Инстаграм
Рени не се страхува от коронавируса и отказва да носи маска сн. Инстаграм

„Маска не нося и отказвам да нося. Не съм сложила маска никога досега. Не се притеснявам да пея където и да било. Дори в най-голямата пандемия, когато беше затворено всичко, аз ходих на частно парти. Народът беше върху мен и не се притеснявах. Не съм се разболяла, защото не го мисля“, казва още Рени.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.