Принц Хари все още се чувства виновен, че не се е сбогувал лично с дядо си принц Филип

Принц Хари изпаднал в паника след като разбрал, че Елизабет Втора е била откарана по спешност в болница по-рано този месец, разкрива източник на "Us Weekly". "Хари се почувства безпомощен в Монтесито - на хиляди километри разстояние от баба си, и постоянно поддържаше контакт с нея", заявява източникът. Принц Хари, който се премести в САЩ заедно със съпругата си Меган Маркъл и синът им Арчи през март 2020-та, все още се "чувства виновен, че не се е сбогувал лично с дядо си принц Филип преди смъртта му през април", казва още източникът, пише "Usmagazine".

У дома за Коледа

"Хари никога не би си простил, ако същото се случи и с любимата му баба", казва още източникът. Той допълва, че принц Хари "се надява да се прибере у дома за Коледа с Меган, ако не и преди това, за да може баба му най-накрая да се срещне със своята правнучка Лилибет и отново да види правнука си Арчи".

Здравословно състояние на Елизабет Втора

През последните няколко дни стана ясно, че лекарите, които се грижат за здравето на Елизабет Втора, са й забранили да прави доста неща. Те са я посъветвали да си почива повече. Според последната информация на вестник "The Sun", кралицата е получила забрана да язди. Според изданието тя повече няма да се върне към любимото си хоби. [caption id="attachment_683746" align="aligncenter" width="300"]Принц Хари изпаднал в паника след като разбрал, че Елизабет Втора е приета в болница сн. Инстаграм/ sussexroyal Принц Хари изпаднал в паника след като разбрал, че Елизабет Втора е приета в болница сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] "Кралицата не се отказва и продължава да работи, но предава някои от задълженията си на сина си Чарлз и внука си Уилям, като ги подготвя те да поемат нещата", казва източникът на "Us Weekly", предават от vesti.bg.