Хороскоп за 28 октомври, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Не се притеснявайте за дреболии в началото на деня. Днес може да възникнат някои неприятности, но те няма да са важни и сериозни. Възможно е да има напрегнати моменти в общуването с близки, но, слава богу, няма да се стигне до конфликти. Ще откриете начин да успокоите обстановката и да поддържате отношенията добри.

СКОРПИОН

Днес думи, изречени в разгара на момент на раздразнение, могат да съсипят деня не само за вас, но и за околните. По-добре да не споделяте идеи и да не обсъждате далечни планове с хора, които намират недостатъци във всичко. Прекарвайте време с тези, които ви разбират и подкрепят.

СТРЕЛЕЦ

Подходящ ден за справяне с буксуващи дела. Няма да си губите времето и затова ще финализирате доста от замисленото. Доверявайте се повече на опита си, а не съветите на околните. Няма да получите средствата, които очаквахте. Бъдете внимателни с харченето на пари.

КОЗИРОГ

Задава се натоварен ден. Ще бъдете разпиляни в мислите си и едва ли ще можете да се съсредоточите върху едно нещо. Постоянно ще се появяват нови неща и задачи, заради които ще трябва да отклоните вниманието си от вече започнатото. Въпреки цялото напрежение ще успеете да направите всичко навреме.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще успеете да привлечете на своя страна хора, с които можете да направите общо дело и да реализирате голяма част от идеите си. Ще се създадат необичайни, но много силни връзки. Хората, с които започнете да работите днес, в крайна сметка ще станат ваши приятели.

РИБИ

Днес хората ще се интересуват много от вас. Понякога разговорите ще ви бъдат неприятни или принудени, но това също ще е от полза. Съблазняващо предложение ще ви накара да промените плановете си. Слушайте интуицията си дали да откажете или да се впуснете в авантюра.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар