Хороскоп за 28 октомври – четвъртък, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Възможно е днес да вършите всичко перфектно, ако заложите на съзидание и изобретателност. В сфери, които изискват фантазия и съобразителност, бързо ще постигнете ниво. Дори и най-дръзките ви идеи ще получат подкрепа. Ентусиазмът, с който приемате всяко предизвикателство, ще заразява всички около вас.

ТЕЛЕЦ

Днес си заслужава да се занимавате с проблем, който ви притиска отдавна. Успешното му решение ще зависи до голяма степен и от обстоятелствата. С финансите ви всичко е наред, така че спокойно може да пазарувате или сключвате сделки. Избягвайте обаче рисковите операции.

БЛИЗНАЦИ

Днес трябва да се вслушате във вътрешния си глас. Подсказките на интуицията ще са навременни и точни. Благодарение на тях ще можете да направите това, което отдавна сте замислили. Вие не само ще постигате целите си, но и ще помагате на тези, които имат нужда от това. Това няма да остане незабелязано.

РАК

Не си губете времето във фантазии. Този ден е чудесен за преминаване от размисъл и планиране към конкретни действия. Бързо ще взимате правилните решения и без проблеми ще променяте плановете си, ако възникне необходимост. Много от импровизациите и експериментите ви ще се окажат изключително удачни.

ЛЪВ

Очертава се ден на размисъл. Можете да хвърлите нов поглед върху събитията от близкото минало и да разберете защо всичко се случило по този начин. След като сте разбрали в какво сте били прави и в какво сте сгрешили, ще вземете решение за бъдещите си действия. Ще има шанс да поправите някои от старите грешки.

ДЕВА

Днес артикулирайте важните неща. Този ден е подходящ за обсъждане на сериозни въпроси.Спокойствието и липсата на емоции ще ви помогне да намерите решение, което удовлетворява всички. Не надценявайте силите си и отделете време за почивка в края на деня.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар