Братът на Даяна с шокиращи твърдения пред Мартин Башир: Чарлз беше влюбен в бавачката, кралицата се тъпчеше за утеха! Преглеждания: 29288

Братът на Даяна с шокиращи твърдения пред Башир сн. BBC/You Tube
0
4/5 - (1 vote)

Братът на Даяна направил шокиращи изказвания за кралското семейство

Мартин Башир си водел бележки от кореспонденцията с граф Ърл Спенсър – брат на принцеса Даяна. В месеците преди интервюто на принцесата, а и след това той редовно поддържал връзка с брат й. И от разговорите им става ясно, че са обсъждани въпроси, които биха потресли обществото дори и в наши дни. А през 90-те вероятно биха коствали целостта на монархията.

В бележките си Башир пише, че граф Спенсър е коментирал тайно постъпване на принц Едуард в частна клиника, за да се лекува от СПИН, пише „Дейли мейл“. Освен това от изданието посочват, че принцеса Даяна е страдала от пристъпи на паника и е била убедена, че някой я следи, а бодигардът й замисля да я убие. Нещо повече – Ърл Спенсър твърди, че кралското семейство е искало съпругата му Виктория мъртва, като са имали за цел да отпратят него и сестра му заедно в Америка. Принц Чарлз бил влюбен в бавачката на момчетата си, а Камила била в депресия заради това, но засега мълчала и пазела тишина.

Други потресаващи разкрития в бележките, гласят, че кралица Елизабет била толкова разтревожена и отчаяна, че се тъпчела непрекъснато, за да се утеши след семейните драми. Също така граф Спенсър имал неблагоразумието да нарече Кен Уорф „измет“ в бележките си. Принцесата вече била достатъчно отчаяна, че приятелите и подчинените й я предават, за да се довери на охранителя си. Принц Филип пък пратил груби писма на нея и Фърги, обвинявайки ги, че нарочно се изкарват жертви в семейните си драми.

Братът на Даяна  с шокиращи твърдения пред Башир сн. BBC/You Tube
Братът на Даяна с шокиращи твърдения пред Башир сн. BBC/You Tube

По думите на граф Спенсър, той никога не е правил подобни изявления. Нито си е позволявал да прави такива забележки, особено пред Башир. Графът също така заяви, че част от приближените до Чарлз и Даяна са били уредени от директора на Би Би Си, за да се създаде конфликт между кралската двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.