Андрю Мортън: Хари и Меган никога няма да се помирят със семейството, защото са обсебени на тема „контрол“!

Гласувайте за статията

Хари и Меган никога няма да се помирят със семействата си, твърди Андрю Мортън

Биографът на принцеса Даяна Андрю Мортън заяви, че Хари и Меган никога няма да се помирят със семейството си. По думите му, двойката е обсебена на тема контрол и правят всичко възможно, за да организират всяка част от живота си. В същото време неспособността им да контролират волеизявленията на останалите си роднини ги държи в пълна изолация в Лос Анджелис. И е на път да се окаже фатално за брака им и бъдещето на децата им.

„Преди да се запознае с Меган, Хари беше безкрайно объркан и отчаяно се опитваше да открие себе си. Сега се чувства добре, но това, което се случва със семейството му не е ок. Да държат децата далеч от роднините им не е от полза за никого. След няколко години Лилибет и Арчи ще плащат скъпо за този избор на родителите си“, коментира още Мортън.

Той е убеден, че меркантилността на Меган и нейното нежелание да прояви търпимост или разбиране към кралския протокол до голяма степен е повлияло върху отношенията й с Хари и Уилям. От друга страна, херцогът на Съсекс просто искал да избяга от цялата медийна истерия. Но без да осъзнава, накрая се е превърнал в маша в ръцете на жена си.

Мортън твърди още, че отказът на Меган да общува с баща си Томас Маркъл, също се отразява пагубно на семейството й. „Добри или лоши, тези хора са нейни роднини. И когато утре ги няма на този свят, тя ще остане напълно сама. Тогава може би ще осъзнае, че семейството е изключително важно“, заключава той, пише „Дейли мейл“.

Хари и Меган - сн. Инстаграм

Хари и Меган – сн. Инстаграм

В момента Меган и Хари живеят в Монтесито, в Санта Барбара, в района на Лос Анджелис. Двойката обитава имение за 14 милиона долара и се говори, че са подписали сделки за милиарди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар