Андреа Банда Банда разкри уволнена ли е от „На кафе“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Андреа Банда Банда проговори за отсъствието си от „На кафе“

Андреа Банда Банда най-накрая реши да отговори на появилите се слухове за нейното уволнение от сутрешното предаване по Нова тв „На кафе“, където доскоро се изявяваше като част от панела.

„Не съм уволнена от „На кафе“! Никой не ме е скастрил“, категорична е Банда Банда. Андреа сподели и каква е истинската причина тя да отсъства от предаването. „Просто имам нужда да събера сили и да помисля под каква форма да се върна.

Обичам колегите си и работата в телевизията. Всичко между мен и колектива на предаването е цветя и рози. Реших да разкрия това, защото така го почувствах. Никога не правя нещо насила“, споделя още Банда Банда за отсъствието си от „На кафе“.

Андреа не разкрива колко ще продължи творческият й отпуск и признава, че има вероятност да се заеме с голямата си страст режисурата. Тя е получила престижно образование по тази специалност от елитен английски университет.

Андреа Банда Банда разкри уволнена ли е от "На кафе" сн. Инстаграм

Андреа Банда Банда разкри уволнена ли е от „На кафе“ сн. Инстаграм

Андреа отрече и още дин слух, който се шири напоследък из медийното пространство, а именно, че колегата й от панела Георги Блажев имал сексуални желания към нея. „Жоро Блажев разбрал от жълтата преса, че съм го отрязала“, споделя Банда Банда, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар