Оперират Сашка Васева днес заради влошено здравословно състояние (Вижте тук)

Оперират Сашка Васева днес заради влошено здравословно състояние (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Сашка Васева влиза в операционната по спешност

Сашка Васева се е влошила. Операцията по премахване на тумора от мозъка на поп фолк изпълнителката е насрочена за днес, според запознати. Сашка е в Мюнхен от близо месец заедно със съпруга си Христо Бакърджиев.

Състоянието на поп фолк изпълнителката внезапно се влошило и това наложило спешно да бъде оперирана. Семейството на Сашка търси средства, с които да покрие цялото й лечение, което струва 90 000 евро.

Доскоро Васева живееше с грешна диагноза. Тя постепенно губеше зрението си, а според лекарите, с които се е консултирала, това се е дължало на атрофирали зрителни нерви.

Скоро поп фолк изпълнителката разбра и истинската причина за състоянието си. А именно, че има тумор в мозъка, заради който губи зрението си. За десетте години, в които Сашка живее в грешна диагноза, образуванието е станало колко яйце.

Съпругът на поп фолк изпълнителката поема разходите по операцията, но призна, че имат нужда от финансова помощ за възстановяването й. Открита е банкова сметка, на която почитателите на звездата могат да подпомогнат семейството, според възможностите си.

Оперират Сашка Васева днес заради влошено здравословно състояние сн. Фейсбук

Оперират Сашка Васева днес заради влошено здравословно състояние сн. Фейсбук

Когато се разбра, че състоянието на Сашка е тежко, мошеници веднага се възползваха от възможността да изкарат малко пари на неин гръб и публикуваха в социалните мрежи сметка за дарения, предават от life.dir.bg. Този път сметката за лечението на Сашка е потвърдена от семейство, а разходите възлизат на 90 000 евро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар