Хороскоп за 27 октомври, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Според хороскопа за вас предстои един динамичен и напрегнат ден. Няма да имате обаче някакви сериозни затруднения и няма да има проблеми, които да не може да преодолеете. Денят е подходящ да се върнете към стари идеи и планове и да помислите за осъществяването им. С някои от тях може да приключите бързо, ако получите помощ от колегите си.

СКОРПИОН

Ден за обичайни, добре познати рутинни дела. Няма да се уморите, но ще се справите добре с всичко. Полезно ще е да наблюдавате случващото се около вас, както и да анализирате постъпките на околните. Ще успеете да възстановите някои стари връзки и контакти – показва хороскопът ви за днес.

СТРЕЛЕЦ 

Сутринта е подходяща за интелектуален труд, както и за събиране и анализ на информация. Ще запомняте всичко, което може да бъде полезно. Неща, които сте разбрали по-рано, ще ви бъдат от полза. Денят ще бъде изпъстрен с приятни срещи, с романтични изненади и неочаквани прояви на внимание.

КОЗИРОГ

Относително лек ден. Имате шанс да успеете на много фронтове. Настроени сте решително и много добре знаете какво искате. Даже конкурентите ви разбират, че е доста рисковано да ви пречат. В личен план, може да използвате момента и да се помирите с хора, с които сте били в раздор или в отшумял вече конфликт.

ВОДОЛЕЙ 

В най-важните проекти ще трябва да се доверите на собствените си сили, не чакайте помощ и подкрепа от околните. Трудно ще намирате общ език с околните днес, а някои от вас ще бъдат подведени даже от партньорите си. Помислете още веднъж, преди да споделяте вашите намерения.

РИБИ

Денят се развива добре и няма да ви изнервя. Ще имате интересни идеи, но не започайте веднага реализирането им. Ще ви трябва повече време за тяхната подготовка. Имате енергия за запознанства и общуване. Добре ще се разбирате с хората и на мнозина ще направите добро впечатление, което е във ваша полза. Възможно е начало на приятелски или романтични отношения.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар