Хороскоп за 27 октомври, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се ден за много сериозна работа. Прилично ще се справяте и с нови предизвикателства, и със стари проблеми от миналото. Естественият ви интерес към всичко, което става около вас, ви дава възможност навреме да получите полезна информация и да научите нещо, с което ще бъдете с една крачка напред, преди конкурентите си.

ТЕЛЕЦ

Задава се ден за всякаква полезна работа и рекаване на битови проблеми. Бързо ще се ориентирате в обстановката как да постигнете по-добри резултати. Често това ще се оказва по-просто, отколкото сте предполагали. Околните ви предлагат помощ безкористно. Очаквайте необикновени, но доста съблазнителни предложения за сътрудничество.

БЛИЗНАЦИ

Този не е от най-леките дни, но вие ще постинете отлични резултати, каквото и да става. Упоритостта и устремът ще ви помагат. Ако първата половина на деня е посветена на работа, по-късно ще можете да възстановите силите си и да прекарате приятно времето си в компания с хора, които изключително цените.

РАК

Сутринта не всичко ще върви по мед и масло. Тези от вас обаче, които обичат и умеят да импровизират, ще останат доволни. Имате шанс да се докажете и да постигнете важни цели. Втората половина на деня ще е доста по-спокойна и лежерна. Отделете време за рутинна работа и решения на ежедневни задачи.

ЛЪВ

Денят ще стартира с интересни събития и добри новини. По-късно ще имате шанса да се заемете със стари предизвикателства и да решите въпроси, които отдавна не са ви давали мира. Вечерта е време да решите някои семейни проблеми, а очакван доход ще ви даде възможност да изненадате семейството си.

ДЕВА

Мобилизирайте се и се настройте на сериозна вълна. Това ще ви позволи да избегнете грешки, думи и постъпки, за които по-късно бихте съжалявали. Не вярвайте на всичко, които се говори около вас. Много от околните могат да ви заблудят – умишлено или не. Ще имате повече успехи, ако се захванете с нещо добре познато.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар