Горещ слух за Брад Пит

Гласувайте за статията

Плъзна горещ слух за Брад Пит

Според актуалната клюка Брад Пит вероятно има нова изгора. Това твърдят очевидци. От думите им става ясно, че той е бил забелязан по време на интимна среща. Пит се срещнал с бившата съпруга на колегата си Джак Озбърн. Той бил на романтична среща с Лиса Стели, състояла се в хотел „Bel Air“.

Двамата се срещнали през уикенда, издават светски хроникьори. Вестта за срещата им бе разпространена светкавично, пише Radaronline. От изданието твърдят, че са 99% сигурни, че става въпрос за Пит и Стели.

Но по-интересното е, че тази новина идва точно в момента, в който стана ясно какво се случва в личния живот на Анджелина Джоли. Както вече е известно тя се среща с бившия си съпруг Джони Лий Милър. Актрисата дори заяви, че се чувства готова за нови любовни приключения. Тя подчерта, че не държи на сериозните отношения.

Според мълвата Брад и Лиса са вечеряли в ресторанта на хотела. След това не е ясно в каква посока е поел всеки от тях. Не е изключено да се  разсделил, но не е изключено и да имат афера, пише Марица.бг, позовавайки се на standartnews.com.

През 2012 година Лиза сключи брак с колегата на Пит. Тя е многодетна майка. Само три месеца след раждането на третото си дете, тя подаде молба за развод.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар