Мария Илиева за дъщеря си: Изцяло прилича на баща си (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Мария Илиева разказа повече за мъжа на сърцето й

Мария Илиева, която стана майка за твори път преди 4 месеца, възпя това велико чувство любовта в новата си песен „Любов“. „Исках да възпея това велико чувство. Аз срещнах любовта на живота си неочаквано.

Много е смело това изказване, но съвсем безрезервно го чувствам. Мисля си, че когато човек намери мястото си, е хубаво да споделя това усещане с другите, защото то мотивира. Живеем в много демотивираща среда, живеем във време, в което общуването доста обедня и се промени.

Дори бих казала – се обезсмисли, изврати се по някакъв начин. Това общуване, което аз срещнах, макар и по-зрял момент от живота ми, е точно това, за което винаги съм мечтала и съм чакала“, сподели Илиева.

Първа среща

Мария разказа и за първата си среща с бащата на второто й дете – Александър Междуречки. „Съдбата ни срещна много случайно. Имах ужасен ден, беше ми паднало едно участие заради пандемията и съвсем посърнала отидох на едно събиране с приятели.

Първо ме впечатли с осанката си, а веднага след това и с изключително красивия си, богат и вдъхновяващ ум“, каза певицата за своя любим, предават от ladyzone.bg.

Само преди няколко дни тяхната дъщеричка  София навърши 4 месеца. „Много е сладка и изцяло прилича на баща си. Все едно сме от различни раси с нея – тя е бяла, със зелени очи и червеникава коса. Все още не я показвам публично, защото така го чувствам.

Мария Илиева разкри подробности за запознанството си с Александър Междуречки сн. YouTube

Мария Илиева разкри подробности за запознанството си с Александър Междуречки сн. YouTube

Александър пък вече е на три и половина и е голям дърдорко. Артистичен е, пее много сърдечно, но много фалшиво. В училище много спираха тези, които пеят фалшиво, а това създава комплекси. Затова аз го насърчавам да пее“, поясни Мария в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар