Адел показа новия си луксозен дом в Лос Анджелис (Вижте къде се шири певицата – Снимки) Преглеждания: 868

0
Оценете този post

Преместването в новата къща е една от причините за развода на певицата със съпруга й

През април стана известно,  че Адел се развежда със съпруга си, бизнесмена Саймън Конеки. Двойката има общ син, който след раздялата на родителите си остава да живее със звездната майка. Адел даде няколко пъти интервюта по темата за развода, но наскоро отбеляза, че една от причините за раздялата със съпруга й е желанието й да се премести в Лос Анджелис.

Звездата искаше да купи имение там, а съпругът й не поиска да напуска родната си Великобритания. След раздялата Адел най-накрая успя да изпълни мечтата си – купи две къщи наведнъж, в една от които за първи път води на обиколка за журналисти.

Снимки: Ютюб

Интериорът на красива двуетажна къща е декориран в светли цветове. Певицата има нуди тапети в почти всяка стая. На входа видяхме просторен коридор, от който се стига до втория етаж с няколко спални.

На първия етаж е едно от любимите места на Адел в къщата  – кухнята. Там изобилства от светлина, освен това стаята е украсена с преобладаващи на бялото нюанси, поради което изглежда още по-просторна, отколкото е в действителност. Адел отбеляза, че обича да прекарва много време в кухнята. В отделна трапезария тя се храни със сина си Анджело.

Снимки: Ютюб

До кухнята има необичаен хол. Проектиран е в същия стил като интериора на къщата, но само един странен детайл грабва окото – червеният диван. Според Адел тази мебел е особено скъпа на сърцето й. Звездата не разсекрети причината за това в интервю за репортери на Vogue.

Гордост на Адел е прилежащата територия, а именно великолепната градина в английски стил. Там певицата, заедно със сина си, обича да прекарва дългите вечери. Най-важното за една знаменитост е усещането за вътрешен комфорт, което тя успя да постигне, като се премести в това уютно двуетажно имение със сина си, предават от wday.ru.

Повече вижте във видеото!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.