Проблеми в рая? Принц Уилям свали брачната халка

Гласувайте за статията

Принц Уилям свали брачната халка

Принц Уилям свали брачната халка. От няколко дни един любопитен факт се набива пред погледите на всички – а именно отсъствието на сватбена халка на ръката на херцога. Докато съпругата му Катрин не се разделя с годежния пръстен на Даяна, който стана и неин такъв, съпругът й не носи никакъв символ на брачните им обети.

Последното предизвика множество спекулации сред приближените на двойката. Имаше дори съмнения, че двамата имат проблеми в брака. Заговори се, че Уилям, който напоследък изглежда по-добре от всякога, отново е започнал да поглежда навън. И тъй като с Кейт имали проблеми, свалил пръстена.

Оказа се, че в тези спекулации няма нищо вярно.

Съпрузите не само са по-сплотени от всякога, но и видимо по-влюбени. А решението на Уилям да не носи пръстен е в резултат на факта, че просто не обича бижута, пише Time.mk.

„Той просто не е любител на накитите. Никога не го е носил. Реши, че след сватбата няма да носи пръстен. Това е просто въпрос на личен избор“, обясняват от Бъкингамския дворец.

За разлика от него Кейт носи годежния си пръстен, както и ненатрапчива златна халка, която носи от сватбата си. А също така и малък пръстен с три халки за който се смята, че й е подарен на тайно подновяване на брачните им обети след десетата годишнина от брака им.

Хари също носи своя брачен пръстен, но принцът носи още верижки и гривни, при това без да се притеснява. Двамата братя определено не страдат от излишна срамежливост, но докато Уилям предпочита да следва дядо си по отношение на накитите, Хари смело демонстрира по-свободен начин на поведение, пише popara.mk.

Без сватбени халки за принц Уилям сн. Инстаграм

Без сватбени халки за принц Уилям сн. Инстаграм

А що се отнася до семейните драми, явно такива не съществуват. Преди дни Кейт и Уилям бяха забелязани на летище „Хийтроу“ заедно с трите си деца и малко багаж. Интересна подробност е, че двойката сама си носеше саковете, облечени съвсем небрежно – като най-нормалните хора на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар