Официално! Цеца Величкович заживя с новата си изгора: Не мога и секунда без него повече!

Официално! Цеца Величкович заживя с новата си изгора: Не мога и секунда без него повече!
4 (80%) 1 vote

Цеца Величкович заживя с гаджето

Сърбия си има нов крал и кралица на попфолка. Цеца Величкович се събра с гаджето си Богдан Срейович и го прибра в луксозната си вила. Двойката месеци наред се срещаше в апартамент в центъра на Белград, но така и не намираха сили да се съберат и да заживеят заедно. Преди дни обаче стана ясно, че десет месеца след изповядването, че са двойка, двамата вече живеят заедно. А Цеца го е приютила в дома си.

Те доста време успешно криеха връзката си. Според спекулациите повече от година са били заедно, преди да съберат кураж, за да споделят, че са заедно. И Цеца дори не поиска одобрение от децата си, за да потвърди за връзката с новия си любим. Изненадващо нетипично за нея, споделят приятелите й.

Гаджето на Цеца Богдан Срейович се нанесе във вилата на примата след близо десет месеца любов, пишат сръбски медии. Екип на папарашко предаване в Белград, следеше Богдан в продължение на седем дни и го снимаше всяка сутрин да излиза от вилата в Дедине. А през деня или вечерта се връщаше там да спи. В резултат на това сръбските медии са убедени, че Цеца и гаджето й живеят заедно, пише сръбското издание „Star“.

Според тв предаването Богдан стои във вилата на Цеца дори когато певицата я няма.

Цеца хлътна до уши по гаджето си и заживя с него сн. You Tube

Цеца хлътна до уши по гаджето си и заживя с него сн. You Tube

Цеца пази години наред паметта на съпруга си Желко Ражнатович, който загина при атентат през 90-те години. Тогава тя се принуди да живее под домашен арест и да се бори да запази семейството си, въпреки запора на сметките им и липсата на пари. Певицата признава, че в онези трудни години само децата са я крепели. Но в крайна сметка съумява да продължи напред. След раждането на първото си внуче и сватбата на сина си Велко, Цеца се престраши да поиска нещо и за себе си. А именно – да бъде влюбена и щастлива, и да не се срамува от това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар