Лиъм Хемсуърт вдига втора сватба? (Актьорът заведе цялата фамилия на ваканция в рая – Снимки)

Гласувайте за статията

Задава ли се втора сватба за Лиъм Хемсуърт?

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс се разделиха миналата година, а очевидно певицата вече е история за актьора. И докато Майли все още преживява развода им чрез музиката си и един куп връзки, Лиъм се отдаде на сериозна любов. С манекенката Габриел Брукс.

Освен че запозна новата си любима със семейството си само няколко седмици след първата им среща, Лиъм явно се е отдал и на сериозни планове за бъдещето. Двойката бе засечена да пътува семейно с частен самолет, буквално в рая – Байрън бей.

Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки имат огромна ферма от 28 хектара в района. Говори се, че Лиъм и новата му приятелка също планират да купят място там. По-забавното обаче е това, че семействата на двамата са ги придружавали по време на пътешествието. Родителите им бяха засечени да слизат от самолетите след ваканцията. И да се връщат с тях в Сидни, пише „Дейли мейл“.

Лиъм изкара едва десет-месечен брак с певицата Майли Сайръс, след като двамата бяха 8 години заедно с прекъсвания. Майли обяви, че депресията на съпруга й, както и лошите компании с които се събира са в основата на провалената им връзка. „Имам нужда да се фокусирам върху кариерата и музиката си, а той постоянно се депресира от моите успехи. Мисля, че Лиъм има нужда от помощ и от любяща жена, която да си седи у дома и непрекъснато да е до него. За съжаление аз не съм такава“, сподели разочарованата певица малко след раздялата им.

Лиъм Хемсуърт планира втора сватба? сн. Инстаграм

Лиъм Хемсуърт планира втора сватба? сн. Инстаграм

В последствие тя се впусна в поредица от бурни връзки, които бяха с жени и мъже. Лиъм пък се събра с Габриел и по всичко изглежда, че отношенията им са сериозни. Задава ли се нов брак? Предстои да видим. Със сигурност обаче няма опасност новата съпруга на актьора да го засенчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар