Момчето си отиде! Шайло на Брад и Анджелина стана истинска кукла (Вижте как се преобрази)

Момчето си отиде! Шайло на Брад и Анджелина стана истинска кукла (Вижте как се преобрази)
4 (80%) 1 vote

Шайло на Брад и Анджелина стана истинска кукла

Тя предизвикваше обществени спорове с появите си в момчешко облекло години наред. Стигна се до там, че въпросът със смяната на пола на Шайло Джоли – Пит се превърна в международен проблем. Обвиненията срещу дъщерята на Брад и Анджелина буквално нямаха край. Но към днешна дата това е история, а момчешкия й облик изчезна. Вместо това дъщерята на Брад и Анджелина се превърна в истинска кукла. И изглежда все по-добре.

15-годишната Шайло за първи път зашемети публиката на премиерата на новия филм на „Марвел“, където майка й изпълнява една от главните роли. Премиерата в Лос Анджелис определено предизвика истински фурор. Но двете се появиха и на червения килим изключително елегантни. По време на премиерата в Рим на международния филмов фестивал, Шайло носеше ефектна черна рокля с къса пола и неоново жълти маратонки с леопардов принт. Но бе сплела косата си в елегантна прическа и изглеждаше забележително.

Когато беше на 11 години Шайло предизвика истерия в обществото, след като заряза роклите и реши, че ще носи само панталони. Тя отряза косата си, започна да тренира футбол и да се държи като момче. „Дъщеря ни иска да бъде момче“, заяви в едно свое интервю Анджелина. И допълни, че двамата с Брад са твърдо решени да я оставят да живее както иска. И да прави каквото си иска. В последствие Брад заяви, че не е съгласен с тази позиция на съпругата си, но тъй като иска да осигури спокойствие и нормалност на децата си, няма да обсъжда личния им живот и техните желания. Към днешна дата с този бунтарски период изглежда е свършено, отбелязват световните медии, начело със „Сън“.

Шайло на Брад и Анджелина хубава като картинка сн. Инстаграм

Шайло на Брад и Анджелина хубава като картинка сн. Инстаграм

Шайло изглежда ослепителна и трансформацията  продължава да очарова всички. Другата дъщеря на Анджелина – осиновената Захара също блести на червения килим. Тя изглежда все по-невероятно с ефектните си официални рокли и вече стои уверено до майка си на червения килим. А нищо чудно скоро да я видим и в някой неин филм…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bllackkrosee (@bllackkrosee)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар