Даниел Милушев изтри Симона Загорова от живота си (Подробности)

Даниел Милушев изтри Симона Загорова от живота си сн. hotarena.net
0

Даниел Милушев не излиза от клубовете след раздялата със Симона Загорова

Край на любовната сага със Симона Загорова сложи и Даниел Милушев. Бившият на изпълнителката, който е и баща на дъщеря й Галина, тотално изтри от живота си своето минало. В официалния профил на Даниел в социалната мрежа Инстаграм няма и след от любовта между него и Симона.

Общите снимки на влюбените доскоро гълъбчета вече са заменени от селфита на Милушев, който очевидно не крие обидата от раздялата със Загорова.

Първоначално Симона само намекваше за раздялата с бащата на детето й. Но след това тя потвърди официално, че с Дани вече не са двойка. „С Даниел приключихме нашите любовни отношения“, съобщи наскоро кратко и ясно дъщерята на Глория.

По думите й обаче тя и Милушев остават свързани с дъщеря си Галина и ще направят всичко възможно тя да не усеща липсата на баща си. Каква е причината да сложат край на връзката си обаче така и не става ясно.

Факт е, че бебето остава само с майка си. Женското царство, в което ще расте Галина, дава всичко от себе си да запази баланса, пише „България Днес“. Така бабата Глория и прабабата Стефи помагат с каквото могат на Симона в отглеждането на дъщеря й. В грижите за Галина се включва и бившата свекърва. Каква е ролята на младия татко, засега остава загадка.

Даниел Милушев изтри Симона Загорова от живота си сн. hotarena.net
Даниел Милушев изтри Симона Загорова от живота си сн. hotarena.net

След като Симона обяви официално края на връзката си с Даниел, той се отдаде на любовна мъка и няколко дни не излиза от любимите си заведения. Мачото дори сподели кратки сторита, в които загатва, че в обкръжението му вече има нови жени, макар и за мимолетни отношения, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.