Маги Вълчанова: Личен избор ли?! Принудиха ме да се ваксинирам! (виж тук)

Гласувайте за статията

Маги Вълчанова се чувства принудена!

„Мис Вселена България 2000” Маги Вълчанова не искала да се ваксинира, но го направила, за да има зелен сертификат. Това разкри манекенката и моделка. Която дори и на 44 години продължава да е една от най-красивите българки.

Маги Вълчанова

Маги Вълчанова не е смятала да се ваксинира, поне на този етап

„Ако трябва да съм честна, въобще не ми се искаше да се ваксинирам. Смятах, че нямам нужда от ваксина, защото имам собствен имунитет. Бях преболедувала вируса сравнително леко миналата година и имах 33% антитела според теста ми от юни.

Много пъти съм била контактна с носители на вируса след това и всеки път PCR-ите са ми били отрицателни“, сподели една от емблематичните носителки на титлите за красота у нас.

Тя признава, че се е имунизирала не толкова по здравни причини, а за да може да продължи да живее нормално след въвеждането на новите мерки през миналата седмица, пише вестник „България Днес“.

„Ваксинирах се за зелен сертификат, защото не мога да упражнявам правото си на труд без него. Организмът ми е здрав. Нямам никакви хронични и наследствени болести. Надявам се имунната ми система да се пребори безпроблемно и с това, което инжектираха в тялото ми днес.

Не очаквам да имам кой знае каква реакция, но въпреки това не мога да се отърва от тежестта на чувството, че бях принудена да го направя. Толкова за личния избор“, добави Маги Вълчанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар