Мариана Попова се хвали с чисто нов автомобил за 120 бона (Вижте тук) Преглеждания: 588

Мариана Попова се хвали с чисто нов автомобил за 120 бона сн. hotarena.net
0
Оценете този post

Мариана Попова подкара мощен „Кадилак“

Мариана Попова си е купила нова кола. От седмица изпълнителката шофира мощен „Кадилак“. Возилото е избрал Веселин Плачков, а Мариана се е доверила изцяло на преценката му. Семейството се е бръкнало с около 120 бона, като не ясно дали колата е на изплащане или сумата е платена кеш, пише „Уикенд“.

Автомобилът е втора употреба, но е на малко километри и е доста запазен. Мариана все още не може да се нарадва на новата си придобивка и шофира с кеф из столичните улици. Колата е закупена от автокъща и е записана на името на изпълнителката.

Мариана не е от певиците, които се хвалят със скъпи дрехи, джипове, къщи и бижута, а напротив – винаги е била доста скромна в облеклото и вещите си. Половинката на Веселин Плачков предпочита да спестява доходите си и да купува само най-необходимото. В случая е решила, че заслужила да се поглези с нов автомобил и с право.

Оплаквания

Попова държи първо място по оплаквания сред родните певици и не спира да се жалва колко са зле финансово, как от музика не се печели и най-вече, че ковид кризата ги е докарала до просешка тояга. Всъщност Мариана не позволява на възлюбения си да играе в постановки или сериали с красиви жени, а после двамата дружно се оплакват, че нямат доходи.

По време на карантината Веселин Плачков редовно беше в ефира на Би Ти Ви и споделяше, че не са добре финансово с Мариана.

Сватба

Тя от своя страна няколко пъти е казвала, че иска да се омъжи за бащата на малката си дъщеря на пищна сватба с минимум 100 души, но все още не намерила спонсор, за да реализира тази своя мечта.

Мариана Попова се хвали с чисто нов автомобил за 120 бона сн. hotarena.net
Мариана Попова се хвали с чисто нов автомобил за 120 бона сн. hotarena.net

„Ако някой се реши да плати сватбата, която ще бъде много богата и пищна, и ще има много хора… защото нашата сватба не може да бъде скромна, само като си преброя колегите и той неговите, станахме много хора. Ако са готови да платят това събитие, сме готови още утре да се оженим. Ако искат да ни спонсорират – насреща сме“, каза Мариана, но все още не са се намерили желаещи да платят масрафа, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.